Karta som med röd fyrkant ramar in Gislaveds Kommun, Jönköping, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser i polisområdet.

Gislaveds Kommun, Jönköping, Jönköpings län

Mellan klockan 22 och 07 har polisen hanterat cirka 20 ärenden av olika karaktär i länet. Här följer ett urval av nattens händelser:

23:34 Polisen larmades till en adress i Gislaveds kommun med anledning av ett bråk inomhus. Polis åkte till platsen. En man misstänks för att ha misshandlat en vuxen kvinna han har en relation med. Mannen, som är i 40-årsåldern, greps misstänkt för misshandel. Det fanns barn på adressen vilket gör att mannen även misstänks för barnfridsbrott. Kvinnan var vaken och talbar, det fanns inget ambulansbehov.

02:29 En polispatrull noterade en bilbrand på Randgatan i Jönköping. Branden misstänks ha startat i en parkerad bil och sedan har branden spridit sig till två bilar. Händelsen rubriceras som grov skadegörelse. Brottet anses grovt på grund av de höga värdena. Det finns ingen misstänkt för brottet. Platsen spärrades av, en kriminalteknisk undersökning ska genomföras senare.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis trafikkontroller.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra