Karta som med röd fyrkant ramar in Vetlanda, Jönköping, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser i polisområdet.

Vetlanda, Jönköping, Jönköpings län

Mellan klockan 22 och 07 har polisen hanterat ärenden av olika karaktär i länet. Här följer ett urval av nattens händelser:

22:24 Polisen larmades till en adress i Vetlanda med anledning av ett bråk. En man misstänks för att ha misshandlat en närstående kvinna. Polis åkte till platsen och mannen greps misstänkt för misshandel. Mannen är i 30-årsåldern och senare anhölls han. Ambulanspersonal undersökte kvinnan som inte ska ha fått allvarliga fysiska skador.  

01:11 Polisen larmades till centrala Jönköping med anledning av ett grovt brott. Polisen fick snabbt uppgifter om att det skulle röra sig om en misshandel med minst ett tillhygge inblandat. Flera polispatruller åkte till platsen. En gärningsperson ska ha misshandlat en man med minst ett tillhygge utomhus. Ingen gärningsperson fanns kvar när polis anlände. Brottsplatsen spärrades av under natten men senare hävdes avspärrningarna. Händelsen utreds som försök till mord, det finns ingen misstänkt i ärendet. Den drabbade mannen, som är i 45-årsåldern, fördes till sjukhus. Han var vaken och talbar. Formellt förhör med mannen har hållits.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra