Karta som med röd fyrkant ramar in Sjunnen, Vetlanda, Tenhult, Jönköping, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon! Dagens presstalesperson är Angelica Israelsson Silfver. Här kommer ett urval av nattens händelser.

Sjunnen, Vetlanda, Tenhult, Jönköping, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 80-tal ärenden som rör Jönköpings län. En person har gripits (se nedan). Tio personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och fyra personer har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

01:43 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till riksväg 47 utanför Sjunnen, Vetlanda, med anledning av en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska en bilist ha kört av vägen och ner i diket. När polis anlänt till platsen visade det sig att föraren, en man i 25-årsåldern, blev misstänkt för grovt rattfylleri. Hans körkort omhändertogs också. Det finns inga uppgifter om personskador i samband med trafikolyckan. 

05:36 Polis larmades till en bostad i Tenhult, Jönköping, med anledning av bråk på adressen. När polis anlänt till platsen greps en man i 35-årsåldern misstänkt för misshandel i relation. Målsägande, en kvinna i 35-årsåldern, ska inte ha behövt ambulansvård. 
Uppdatering 14:31: Mannen har under söndagsförmiddagen anhållits, skäligen misstänkt för misshandel i relation. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, tre mycket lindriga trafikolyckor, viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra