Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: God morgon! Dagens presstalesperson är Angelica Israelsson Silfver. Till kvällen kommer Dennis Johansson Strömberg. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon! Dagens presstalesperson är Angelica Israelsson Silfver. Till kvällen kommer Dennis Johansson Strömberg.

Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 60-tal ärenden som rör Jönköpings län. Ingen person har gripits eller fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan. Två personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning.

Polis har hanterat ärenden av rutinkaraktär, exempelvis fylleri, tiotalet viltolyckor utan personskador, trafikbrott samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra