Karta som med röd fyrkant ramar in Västanå, Jönköping, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon! Dagens presstalespersoner är Angelica Israelsson Silfver och Monica Bergström.

Västanå, Jönköping, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 60-tal ärenden som rör Jönköpings län. Ingen person har gripits. En person har omhändertagits för berusning/ordningsstörning.

01:35 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Västanå, Jönköping, med anledning av en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska en motorcyklist ha hamnat i diket. När polis anlänt till platsen visade det sig att föraren, en man i 20-årsåldern, förts till sjukhus. Han hade ont i höften och axeln. Polisen misstänker inget brott i samband med olyckan. 

05:55 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Ekhagsrondellen i Jönköping med anledning av en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska två personbilar ha kolliderat och därefter har den ena bilen hamnat på taket. Tre personer ska vara drabbade totalt. När polis anlänt till platsen visade det sig att alla tre personer förts med ambulans till sjukhus för en kontroll. Oklart skadeläge. En anmälan om trafikolycka - ej anpassat avstånd till framförvarande fordon - kommer skrivas. 

06:16 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till E4:an i höjd med A6-området i Jönköping med anledning av en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska en lastbil och en personbil vara inblandande i olyckan som skett i norrgående körriktning. När polis anlänt till platsen visade det sig att personbilen kört på lastbilen bakifrån. Föraren av personbilen, en man i 35-årsåldern, fick följa med ambulans till sjukhus. Oklart skadeläge. En anmälan om trafikolycka - ej iakttagit tillräckligt avstånd till framförvarande fordon kommer skrivas. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

* I dag finns ingen presstalesperson i tjänst efter klockan 15:00. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra