Karta som med röd fyrkant ramar in Lekeryd, Jönköping, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon! Dagens presstalespersoner är Angelica Israelsson Silfver och Monica Bergström.

Lekeryd, Jönköping, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 40-tal ärenden som rör Jönköpings län. Ingen person har gripits. Två personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en person har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan. Det ärende som sticker ut: 

00:21 Polis larmades till länsväg 132 utanför Lekeryd, Jönköping, med anledning av en trafikolycka. En bilist hade krockat med en älg. När polis anlänt till platsen visade det sig att personerna i bilen klarat sig utan personskador. Bilen hade dock fått motorhuven intryckt samt krossad vindruta. Då älgen lämnat olycksplatsen skickades en eftersöksjägare ut för att kontrollera djurets mående. En anmälan om viltolycka kommer skrivas. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, viltolycka med rådjur samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

* I dag finns ingen presstalesperson i tjänst efter klockan 15:00.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra