Karta som med röd fyrkant ramar in Hemvärnsvägen, Gnosjö, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon! Dagens presstalespersoner är Angelica Israelsson Silfver och Monica Bergström. Till kvällen kommer Björn Öberg.

Hemvärnsvägen, Gnosjö, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 30-tal ärenden som rör Jönköpings län. Ingen person har gripits. Två personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och två personer har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan. Det ärende som sticker ut: 

05:48 Polis larmades till Hemvärnsvägen i Gnosjö med anledning av att en inringare sett två personer lasta in saker i en bil och då misstänkt någon form av stöld. När polispatrull anlänt till platsen omhändertogs två personer, en kvinna i 45-årsåldern och en kvinna i 40-årsåldern. De är båda misstänkta för stöld samt ringa narkotikabrott för eget bruk. Stöldgodset ska bland annat ha varit metallen koppar. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, en viltolycka med rådjur, samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra