Karta som med röd fyrkant ramar in Nässjö, Ljungarum, Jönköping, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon! Dagens presstalespersoner är Angelica Israelsson Silfver och Monica Bergström. Till kvällen kommer Dennis Johansson Strömberg.

Nässjö, Ljungarum, Jönköping, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 30-tal ärenden som rör Jönköpings län. Ingen person har gripits. En person har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

22:08 Polis och väktare beordrades till en skola i Nässjö med anledning av ett aktiverat inbrottslarm. När polis anlänt visade det sig att en ruta krossats till en av byggnaderna. Ingen misstänkt gärningsperson fanns kvar och eventuellt stöldgods är okänt för polisens presstjänst. En anmälan om stöld genom inbrott kommer skrivas.

05:50 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till E4:an vid Ljungarum, Jönköping, med anledning av en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska en bilist ha kört in i mitträcket. När polis anlänt till platsen visade det sig att föraren. en man i 25-årsåldern, drabbats av vattenplaning. Det finns ingen misstanke om brott. Polisens presstjänst har inga uppgifter om några personskador.

Utöver detta har polisen haft ärenden om rattfylleri, psykisk ohälsa, trafikbrott samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra