Karta som med röd fyrkant ramar in Brogatan, Nässjö, Järnvägsmuseet, Jönköpingsvägen, Värnamo, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon! Dagens presstalespersoner är Angelica Israelsson Silfver och Monica Bergström. Till kvällen kommer Johnny Gustafsson.

Brogatan, Nässjö, Järnvägsmuseet, Jönköpingsvägen, Värnamo, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 40-tal ärenden som rör Jönköpings län. Ingen person har gripits. Två personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och tre personer har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

23:43 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Brogatan i Nässjö med anledning av ett SOS-larm om brand. Enligt larmet ska det brinna i en mindre kupé på ett tåg vid Järnvägsmuseet. Polis har varit på plats och en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet kommer skrivas. Ingen person ska ha skadats i samband med händelsen. 

06:30 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Jönköpingsvägen i Värnamo uppstod misstanke om rattfylleri mot föraren. Mannen i 45-årsåldern fick följa med polisen för provtagning samt förhör. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, psykisk ohälsa, trafikbrott, viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra