Karta som med röd fyrkant ramar in Strågatan, Jönköping, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon! Här kommer ett urval av nattens händelser.

Strågatan, Jönköping, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 90-tal ärenden som rör Jönköpings län.

22:34 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Strågatan i Jönköping uppstod misstanke om drograttfylleri mot föraren. Mannen i 25-årsåldern fick följa med polisen för ytterligare provtagning samt förhör. 

04:06 Polis larmades till en lägenhet i Jönköping med anledning av bråk på adressen. När polis anlänt till platsen greps en man i 20-årsåldern, misstänkt för misshandel i relation samt olaga hot. Målsägande, en kvinna i 20-årsåldern, ska inte ha behövt ambulansvård. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om viltolyckor, fylleri, trafikbrott, trafikkontroller samt diverse andra kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra