Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Vaggeryds Kommun, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Här följer en kort sammanfattning från nattens händelser.

Vaggeryds Kommun, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 60-tal ärenden som rör Jönköpings län.

Mordförsök, Vaggeryd

Strax före klockan 23:00 inkommer ett larm till polisen om en misstänkt skottlossning som ska ha ägt rum i Hok i Vaggeryds kommun.

Polisen kommer till platsen där en person påträffas skottskadad. Denne har förts till sjukhus med okänt skadeläge. Inga ytterligare personer ska ha kommit till fysisk skada vid händelsen.

Brottsplatsen har efter händelsen spärrats av och polisen har arbetat med olika typer av utredningstekniska åtgärder för att få mer klarhet i ärendet. Man kommer under dagen att fortsätta arbeta med bland annat brottsplatsundersökning samt informationsinhämtning av olika slag.

Tre personer har gripits under natten. Samtliga har senare anhållits misstänkta för grovt vapenbrott samt försök till mord. Ärendet är därmed åklagarlett.

Händelsen i media

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...