Karta som med röd fyrkant ramar in Jönköping, Nässjö, Rådhusgatan, Kohagsgatan, Huskvarna, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Här följer ett kort urval av nattens händelser efter kl. 22.00 igår kväll.

Jönköping, Nässjö, Rådhusgatan, Kohagsgatan, Huskvarna, Jönköpings län

Många större event runt om i länet med bl.a Jönköpings marknad och Gisledagarna som genererat arbete för polisområdets personal. Många ärenden som hanterats men inget större ärende som sticker ut extra. 

 00.54 Personrån Friaredalen, Jönköping. En man i 18-årsåldern som under hot blir fråntagen tillhörigheter av två män. Två gärningsmän som ska ha hotat målsägande med ett vasst föremål. Ingen misstänkt och ingen skadad fysiskt.


02.18 Ett ärende i Nässjö och Rådhusgatan som inkommer som ett bråk. Ett inledningsvis rörigt ärende men som resulterar i en gripen man i 25-årsåldern som kan frihetsberövas efter en husrannsakan kort efter händelsen. Gärningsmannen skall ha stoppat en bil och angripit både bil och målsägarna i bilen. I samband med detta skall gärningsmannen ha tillgripit föremål ur bilen. Rättsläget är rån och olaga hot. Tre målsägande i 20-årsåldern. Ingen allvarligt skadad.


05.12 Brand i lägenhet på Kohagsgatan, Huskvarna. Slutsatsen är att mat som brunnit på en spis. Anmälan om allmänfarlig vårdslöshet och lägenheten avspärrad för teknisk undersökning. Ingen misstänkt i ärendet.

Mest läst av andra