Karta som med röd fyrkant ramar in Ljungarum, Jönköping, Tånnö, Värnamo, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Här kommer ett urval av nattens händelser i polisområdet.

Ljungarum, Jönköping, Tånnö, Värnamo, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 60-tal ärenden som rör Jönköpings län. 

22:08 Polis larmades till Ljungarum, Jönköping, med anledning av en pågående misshandel utomhus. Två personer ska ha slagits och därefter ska den ena ha lämnat platsen springandes. När polis anlänt till platsen visade det sig att målsägande, en man i 35-årsåldern, blivit slagen med ett föremål och fått en sårskada. Han ska också ha blivit bestulen på sin mobiltelefon i samband med bråket. Polispatrull körde därför målsägande till sjukhus. Polis fick också ett signalement och en riktning på personen som sprang från platsen och vid 22:26 kunde en misstänkt person gripas. Den gripne är en man i 40-årsåldern och han är gripen misstänkt för grov misshandel samt stöld. 

22:45 SOS-larm om en trafikolycka på länsväg 606 utanför Tånnö, Värnamo. En bilist ska ha kört in i ett träd. Polis har varit på plats. Det finns inga uppgifter om personskador men en anmälan om vårdslöshet i trafik kommer skrivas för att utreda händelsen. Bilen bärgades från platsen.

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, rattfylleri samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra