Karta som med röd fyrkant ramar in Månsarp, Jönköping, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Här kommer ett urval av nattens händelser i polisområdet.

Månsarp, Jönköping, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 30-tal ärenden som rör Jönköpings län. Det ärende som sticker ut:

22:20 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Månsarp i Jönköping med anledning av en brand. Enligt SOS-larmet ska det brinna i en villa. När polis anlänt till platsen visade det sig vara en fullt utvecklad brand med stora lågor kommande ut från huset. Vid 23:19 inleddes en förundersökning gällande mordbrand, detta i syfte att utreda brandorsaken. Området spärrandes också av för en kriminalteknisk undersökning. Den undersökningen kommer tidigast att genomföras under torsdagen. En person ska vara skriven på aktuell adress och den personen saknas fortfarande. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om trafikbrott, fylleri, trafikkontroller samt diverse andra kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra