Karta som med röd fyrkant ramar in Jönköping, Hammarvägen, Hovslätt, Backgatan, Skolgatan, Värnamo, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping

Jönköping, Hammarvägen, Hovslätt, Backgatan, Skolgatan, Värnamo, Jönköpings län

06.15 polisen har sedan midnatt henterat ett 30-tal ärenden av olika karaktär, de flesta har inte resulterat i några brottsmisstankar. Ingen person har gripits för brott och ingen har omhändertagits. Två har fått följa med för provtagning.

02.42 rutinkontroll av en bilist på Hammarvägen i Hovslätt, Jönköping. Misstanke uppstår om drograttfylleri och brott mot knivlagen. Bilförare är en man i 30-årsåldern och han får följa med för provtagning varefter han får tillnyktra i en arrest. Innan han släpps kommer han att förhöras.

02.56 vid en kontroll av en person på Backgatan uppstår en misstanke om ringa narkotikabrott eget bruk och innehav. Den som misstänks är en man i 20-årsåldern och han får följa med för provtagning varefter han får tillnyktra innan förhöret.

03.50 samtal till polisen om misstänkt inbrott på Skolgatan i Värnamo. Väktare åkte till platsen och hittade två krossade fönsterrutor. Polisen har varit på platsen och påbörjat en utredning om inbrott och en brottsplatsundersökning är genomförd. Oklart vad som stulits.

Inga grova brott eller andra allvaarliga händelser finns att rapportera om.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra