Karta som med röd fyrkant ramar in Jönköping, Häradsvägen, Axamo, Jordbron, Fridhem, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

Jönköping, Häradsvägen, Axamo, Jordbron, Fridhem, Jönköpings län

06.16 polisen har från midnatt hanterat ett 15-tal ärenden av olika karaktär, de flesta utan att brottsmisstanke har uppstått. Ingen gripen eller omhändertagen men tre har fått följa med för provtagning.

01.10 i samband med att en polispatrull ska kontrollera en person på Häradsvägen i Jönköping springer denne iväg. Polispatrullen springer efter och hinner ikapp och en man i 20-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör, misstänkt för ringa narkotikabrott. Mannen hade även en kniv på sig och misstänks därför även för brott mot knivlagen.

03.11 polisen kontrollerade en bilist på riksväg 26 vid Axamo. Vid kontrollen uppstod misstanke om att föraren kunde vara drogpåverkad. Det var en man i 25-årsåldern som fick följa med för provtagning och förhör, misstänkt för drograttfylleri och grov olovlig körning.

05.46 vid en rutinkontroll av en bilist vid Jordbron Fridhem i Jönköping uppstår en misstanke om rattfylleri. En man i 30-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör.

Inga andra brott eller allvarliga händelser har kommit till polisens kännedom.

Mest läst av andra