Karta som med röd fyrkant ramar in Jönköping, Järnvägsgatan, Eksjö, Kärda, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

Jönköping, Järnvägsgatan, Eksjö, Kärda, Jönköpings län

06.45 polisen har från midnatt hanterat ett 20-tal ärenden, de flesta utan att några brottsmisstankar har uppstått. Ingen gripen, en omhändertagen för berusning/ordningsstörning.

02.45 samtal till polisen om inbrott i en butik på Järnvägsgatan i Eksjö. Polisen åkte till platsen och kunde konstatera skador/brytmärken på butiksdörren men ingen ska vara stulet. En utredning om försök till stöld genom inbrott påbörjades och en brottsplatsundersökning genomfördes.

06.12 SOS-larm till polisen om att en trafikolycka ska ha inträffat på riksväg 27 i Kärda. En bilist har kört in i mitträcket men ingen person har skadats. Bärgning av bilen kommer att ske. 07.15 bilen är nu bärgad och trafiken flyter normalt igen. Olyckan ska utredas och inledningsvis finns ingen brottsmisstanke.

Inga andra brott eller händelser finns att rapportera om.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra