Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

Jönköping, Taberg, Sandgatan, Värnamo, Habo, Lundgatan, Skillingaryd, Brinellgatan, Nässjö, Jönköpings län

06.15 polisen har sedan 22.00 igår kväll hanterat ett 50-tal rutinärenden, huvuddelen utan brottsmisstankar. Två personer har gripits för brott, ingen frihetsberövad av annan anledning.

22.33 flera samtal till polisen från Taberg där någon ska ha skrikit. Polisen åkte till platsen för att ta reda på vad som hänt. Det visade sig att två personer, som var kvar på platsen, kunde misstänkas för att ha misshandlat en man i 35-årsåldern. En utredning om misshandel påbörjas och två personer grips på platsen och förs till polisstationen för förhör. De gripna är en kvinna i 40-årsåldern och en man i 50-årsåldern. Senare under natten hävdes gripandet av kvinnan och hon frigavs. Vid 06.30 är den misstänkte mannen fortfarande gripen. Uppdatering 10.53: Den gripne mannen anhölls av åklagare Klas Hellgren kl. 08.45 på sannolika skäl misstänkt för misshandel.

22.44 SOS-larm till polisen om brand utomhus på Sandgatan i Värnamo. Polisen åkte till platsen och det visade sig vara en parkbänk som någon troligen har antänt. Polisen påbörjade en utredning om skadegörelse utan någon misstänkt.

23.01 SOS-larm om röklukt utomhus i Habo. Visade sig vara en grillplats där elden inte slockant. Inget brott.

00.36 SOS-larm till polisen om röklukt i närheten av Lundgatan i Jönköping. Polisen åkte till platsen och det visade sig vara en plastmatta som brunnit. Ingen misstanke om brott.

02.58 SOS-larm till polisen om att en bilist ska ha krockat med en älg vid Stenvadet Skillingaryd. Ingen person skadades. Polisen kontaktade en eftersöksjägare som skulle spåra älgen som sprungit vidare efter olyckan.

03.52 Samtal till polisen om att två glasrutor har krossats på en skola på Brinellgatan i Nässjö. Polisen åkte till platsen och påbörjad en utredning om skadegörelse utan någon misstänkt.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra