Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

Jönköping, Ekhagen, Reftele, Turistinformation, Laggargatan, Habo, Jönköpings län

06.30 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstanke. Två personer är gripna, ingen omhändertagen och två har fått följa med för provtagning.

01.44 vid en rutinkontroll av en bilist på E4 Ekhagen uppstod misstanke om drograttfylleri. Det var en man i 20-årsåldern som fick följa med för provtagning.

01.50 vid en rutinkontroll av en bilist i Reftele sprang två personer från bilen efter att den stannat. Polisen sprang och spårade ifatt två personer som kunde misstänkas för ringa narkotikabrott. I den stoppade bilen anträffades misstänkt stöldgods. Två män i övre tonåren greps, misstänkta för inbrott i Sunnaryds turistinformation.

02.08 larm om brand utomhus på Laggargatan i Habo. Det visade sig vara en bil som brann och polisen har påbörjat en utredning om skadegörelse. Ett par andra bilar skadades i samband med branden.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra