Karta som med röd fyrkant ramar in Jönköping, Eksjö, Vaggeryd, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

Jönköping, Eksjö, Vaggeryd, Jönköpings län

07.16 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 45-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstanke. Ingen har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

06.27 SOS-larm till polisen om trafikolycka på länsväg 666 i Ryd där en bilist ska ha kört av vägen och hamnat på taket i Älgån. När räddningstjänsten undersökte bilen var den tom. En förare anträffades oskadd på platsen. Uppdatering kl. 08.45: Bilen är nu bärgad och polisen är klar på platsen. Olyckan ska utredas men det finns inledningsvis ingen brottsmisstanke.

06.37 vid en rutinkontroll av en bilförare på  riksväg 40 i Eksjö blåste han, en man i 50-årsåldern, positivt i polisens sållningsinstrument. Föraren fick förlja med för provtagning och förhör, misstänkt för rattfylleri.

06.47 larm om trafikolycka på länsväg 640 i Skillingaryd, Vaggeryd. En bilist som kört i diket och tre drabbade personer ute ur bilen. En klagade på nacksmärta. Uppdatering kl. 08.14: det finns ingen brottsmisstanke. Polisen är kvar på platsen och väntar på bärgare. 08.46: bärgningen är nu klar och polisen är klar på platsen, vägen är fri.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra