Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

Jönköping, Eksjö, Häktet, Brunnsgatan, Sörängsvägen, Nässjö, Industrigatan, Jönköpings län

07.12 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 50-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar. En har gripits, åtta har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och fyra har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.23 vid en rutinkontroll av en bilist på riksväg 40 i Eksjö blev föraren misstänkt för drograttfylleri. Det var en man i 35-årsåldern som fick följa med för provtagning och förhör. En passagerare var efterlyst och transporterades därför till häktet i Jönköping. 

01.50 en mycket påverkad man påträffades på Brunnsgatan i Jönköping. Det var en man i 25-årsåldern som fick följa med för provtagning och förhör, misstänkt för ringa narkotikabrott.

03.21 en polispatrull stannade på Sörängsvägen i Nässjö med anledning av en nyligen inträffad trafikolycka. Polisen har påbörjat en utredning om smitning från trafikolycka då den andra parten hade lämnat olycksplatsen.

04.43 vid en rutinkontroll av en bilist på Industrigatan i Nässjö uppstod misstanke om olovlig körning, drograttfylleri och narkotikabrott. En man i 30-årsåldern fick förlja med för provtagning  och förhör.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Mest läst av andra