Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

Jönköping, Horda, Jönköpings län

06.36 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 45-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Två personer har gripits, ingen har i övrigt frihetsberövats.

00.01 SOS-larm till polisen om brand i industribyggnad i Horda. Polisen åkte till platsen och gjorde bedömningen att det inte finns någon misstanke om brott och därmed blir det ingen ytterligare åtgärd från polisen.

03.06 en polispatrull träffade på en man i 30-årsåldern i Jönköping och i samband med detta uppstod misstanke om vapenbrott. Vid en husrannsakan i mannens bostad anträffades ett föremål som polisen misstänker är ett vapen som lyder vapenlagen. I lägenheten anträffades en annan person, en kvinna i samma ålder som också greps. Båda är misstänkta för grovt vapenbrott. De fördes till polisstationen för förhör och därefter blev de strax före klockan 06 anhållna av jouråklagare, båda på sannolika skäl misstänkta för grovt vapenbrott genom innehav av pistol eller revolver.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra