Karta som med röd fyrkant ramar in Jönköping, Barnarpsgatan, Kanalgatan, Skillingaryd, Sjunnen, Vetlanda, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

Jönköping, Barnarpsgatan, Kanalgatan, Skillingaryd, Sjunnen, Vetlanda, Jönköpings län

06.45 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 35-tal rutinärenden, huivudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, tre har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en har fått följa med för provtagning/förhör med anledning av misstänkt drogpåverkan.

02.37 en polispatrull anträffade en person liggande utomhus på Barnarpsgatan. Det var en kvinna i 20-årsåldern som verkade drogpåverkad och hon fick följa med för provtagning och förhör, misstänkt för ringa narkotikabrott.

03.14 vid en rutinkontroll av en bilist på Kanalgatan blev en man i 20-årsåldern misstänkt för olovlig körning på grund av att han saknar körkort.

04.00 samtal till polisen från en lastbilschaufför i Skillingaryd som vaknat och upptäckt hål i kapellet till släpet. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om stöld. Någon har tagit upp fyra hål i kapellet men ingen vet om något har stulits.

05.40 SOS-larm till polisen om trafikolycka på riksväg 47 i Sjunnen, Vetlanda. Hanterat av räddningstjänsten, ingen misstanke om brott.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rappportera om.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra