Karta som med röd fyrkant ramar in Jönköping, Brinellgatan, Nässjö, Skillingaryd, Trånghalla, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

Jönköping, Brinellgatan, Nässjö, Skillingaryd, Trånghalla, Jönköpings län

06.45 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 20-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. ingen har gripits eller omhändertagits men två har fått följa med för provtagning och förhör på grund av misstanke om drogpåverkan.

01.08 SOS-larm till polisen om brand på Brinellgatan i Nässjö.  Det visade sig vara en bil som brann och polisen misstänker att branden är anlagd. Polisen har påbörjat en utredning om skadegörelse genom brand. Polisen tar gärna emot tips eller iakttagelser från Brinellgatan från tiden före brottet. Tipsa polisen på 114 14.

01.27 vid en rutinkontroll av en bilist på E4 vid Skillingaryd uppstod misstankar om drograttfylleri. Förare var en man i 40-årsåldern och han fick följa med för provtagning och förhör. En passagerare, man i 30-årsåldern fick också följa med för provtagning och förhör misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk.

06.12 samtal till polisen om att inbrott hade upptäckts i en BMW som stått utomhus på en tomt i Trånghalla. Någon har krossat en ruta i en bakdörr och därefter tagit sig in i bilen och monterat bort och stulit ratt, instrumentpanel, mittkonsol, airbag på passagerarsidan och navigationsutrustningen.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra