Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

Jönköping, Mullsjö, Gnosjö, Tranås, Jönköpings län

06.45 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.03 SOS-larm om röklukt i ett bostadshus på Solbergatan i Jönköping. Det visade sig inte brinna men det visade sig att en person i huset hade vidbränt popcorn som förorsakat lukten. Ingen misstanke om brott.

00.34 i samband med en kontroll av ett par ungdomar i Mullsjö uppstod misstanke om ringa narkotikabrott eget bruk och innehav på en av dem. Det var en pojke i övre tonåren som fick följa med för provtagning och förhör. Misstänkt narkotika togs i beslag för en kommande analys.

01.27 SOS-larm till polisen om trafikolycka på länsväg 636 i Gnosjö där en bilist ska ha kört i diket och två personer ska vara drabbade. Båda två tog sig ur bilen själva. Ingen personskada och ingen misstanke om brott.

06.39 SOS-larm till polisen om trafikolycka på länsväg 1008 i Häggarp, väster om Tranås. Enligt SOS ska tre bilar ha krockat och fyra personer vara drabbade. Polisen är på väg till olycksplatsen.

Uppdatering 07.40: ingen person har skadats och det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra