Karta som med röd fyrkant ramar in Jönköping, Solåsvägen, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

Jönköping, Solåsvägen, Jönköpings län

08.12 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 65-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Fyra personer har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och två har fått följa med för provtagning och förhör på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.45 samtal till polisen om bråk med flera personer inblandade på Solåsvägen i Jönköping. Polisen åkte till platsen och anträffade bland annat en man i 25-årsåldern som hade blivit misshandlad med någon form av tillhygge varvid han verkar ha skadat ett knä. Polisen påbörjade en utredning om grov misshandel och den drabbade fördes till sjukhus med ambulans.

Ytterligare en man, i 20-årsåldern ska också ha blivit misshandlad  med ett tillhygge och fått skador i höger arm och höger ben. Även där inledde polisen en utredning om grov misshandel.

Polisen spanade i området och kunde senare gripa fyra misstänkta personer, två män i 20-årsåldern och två ynglingar i övre tonåren. Alla fyra fördes till polisstationen där de förhördes varefter åklagare fattade beslut vid 04-tiden att alla fyra skulle anhållas på sannolika skäl misstänkta för grov misshandel.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapoortera om.

Mest läst av andra