Karta som med röd fyrkant ramar in Jönköping, Forsheda, Barnarp, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

Jönköping, Forsheda, Barnarp, Jönköpings län

07.01 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 40-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. En har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och fem har fått följa med för provtagning och förhör med anledning av misstänkt drogpåverkan.

03.38 vid en rutinkontroll av en bilist på riksväg 27 i Forsheda uppstod misstanke om drograttfyller på en man i 20-årsåldern. Han togs med för provtagning och förhör.

04.17 polisen fick samtal om från en inringare som trodde att någon hade slangat diesel ur ett fordnon i Barnarp. Polisen åkte till platsen och anträffade slangningsutrustning som togs i beslag. Polisen anträffade också en man i 40-årsåldern som greps, misstänkt för stöld av diesel. Polisen fortsatte sedan att söka av området efter ytterligare gärningspersoner men ingen har i skrivande stund anträffats.

Under natten har ett antal bilförare kontrollerats och rapporterats för olika typer av trafikförseelser. Ingen av dessa har frihetsberövats.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

Mest läst av andra