Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

Jönköping, Kompanigatan, Nässjö, Mullsjö, Jönköpings län

07.56 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 55-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Inga personer har gripits för brott, tio har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och tre har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.03 samtal till polisen om en vinglig bilfärd på Kompanigatan i Jönköping. Polisen åkte till platsen och kontrollerade en bilförare, man i 55-årsåldern, som blev misstänkt för grovt rattfylleri och ringa narkotikabrott genom innehav. Han hade ett körkort med sig som omhändertogs av polisen.

00.40 i samband med en rutinmässig kontroll i Nässjö blev en passagerare i den kontrollerade bilen misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk. Det var en man i 20-årsåldern.

01.54 SOS-larm till polisen om en hög smäll i Mullsjö. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om skadegörelse och brott mot lagen om brandfarliga och explosiva varor. Polisen misstänker att något explosivt föremål kan ha detonerat inne i bilen.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra