Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

Jönköping, Malmbäck, Jönköpings län

06.45 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning, ingen har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.32 SOS-larm till polisen om bilbrand på E4 norrgående vid Röttlebron där en lastbil börjat brinna under färd och sedan kört in i ett vägräcke. Trafiken omleddes via gamla E4 under räddnings- och bärgninsgsarbetet. Det finns ingen misstanke om brott och ingen personskada.

04.39 polisen fick samtal om att en man setts lämna sin bostad i Malmbäck. Mannen är i 95-årsåldern och inringaren var orolig för honom med tanke på väderet. Polisen åkte till platsen och påbörjade eftersök med bl.a. polishund. Efterforskningar gjordes också med bl.a. sjukhusinrättningar. Vid 05.25-tiden hittade polisen mannen nerkyld i ett skogsparti nära bostaden och han fördes med ambulans till sjukhus där han blev inlagd. Det finns ingen misstanke om brott.

Förutom dessa ärenden har polisen genomfört ett antal egeninitierade kontroller av olika slag.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

Källa: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2021/januari/14/14-januari-0707-sammanfattning-natt-jonkopings-lan/

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra