Karta som med röd fyrkant ramar in Jönköping, Nässjö, Mullsjö, Gjuterigatan, Högskolan, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

Jönköping, Nässjö, Mullsjö, Gjuterigatan, Högskolan, Jönköpings län

06.41 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 20-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har frihetsberövats.

00.53 samtal till polisen om inbrottslarm som utlösts i en butik i Nässjö. Polisen åkte till platsen för att ta reda på vad som hänt och det visade sig ha varit inbrott. Polisen påbörjade en utredning om stöld genom inbrott och sspaningar i omgivningarna genomfördes också, bland annat med hundpatrull. Det finns dock ingen misstänkt och ännu ingen uppgift om vad som kan ha stulits.

04.22 samtal till polisen om att någon försökte bryta sig in i ett konditori i Mullsjö. Polisen åkte till platsen och började utreda vad som hänt. Det visade sig att ingen ska ha kommit in och därför har polisen påbörjat en utredning om försök till stöld. Inget verkar ha stulits.

05.15 samtal till polisen om att en krossad glasruta upptäckts på Gjuterigatan, på högskolan i Jönköping. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om stöld genom inbrott utan misstänkt.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra