Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

Jönköping, Öxnehaga, Tranås, Mullsjö, Länssjukhuset Ryhov, Fabriksgatan, Forserum, Vaggeryd, Jönköpings län

08.09 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, två har omhändertagits för berusning/ordningsstörning men ingen har behövt följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.38 samtal kom till polisen om att en person kunde ha blivit misshandlad i en bostad i Öxnehaga, Jönköping. Polisen åkte till platsen för att utreda vad som hänt. Polisen påbörjade en utredning om misshandel med anledning av att en man i 45-årsåldern misstänks ha blivit misshandlad av en man i 40-årsåldern. 40-åringen är misstänkt men inte frihetsberövad.

03.20 SOS-larm till polisen om brand utomhus vid Stoerydsvägen i Tranås. Ärendet hanterades av räddningstjänsten. Ingen misstanke om brott.

04.04 samtal till polisen om inbrott i en bensinstation i Mullsjö. Polisen åkte till platsen och det visade sig att entredörren var krossad och att det kunde misstänkas att det varit inbrott. Polisen påbörjade en utredning om inbrott och hittills har det framkommit att det saknas kontanter. Det finns ingen frihetsberövad.

04.17 samtal till polisen om inbrottslarm på länssjukhuset Ryhov. Polisen åkte till platsen och det kunde konstateras att det varit inbrott. Detta med anledning av att en dörr hade brutits upp. Det är ännu okänt om något har stulits. Det finns ingen frihetsberövad.

06-09 SOS-larm om brand på Fabriksgatan i Forserum. Hanterat av räddningstjänsten, ingen misstanke om brott.

06.14 SOS-larm till polisen om trafikolycka på länsväg 162 i Vaggeryd. en lätt lastbil hade kört in i ett vägräcke och ner i diket. Ingen personskada och ingen misstanke om brott.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra