Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

Jönköping, Artillerigatan, Odengatan, Bodafors, Nässjö, Jönköpings län

06.51 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 15-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, tre har omhändertagits för berusning/ordningsstörning, ingen har behövt följa med för provtagning på grund av drogpåverkan.

02.42 polisen fick samtal om att en trafikolycka inträffat när korsningen Artillerigatan - Odengatan i Jönköping. Polisen åkte till platsen och kunde konstatera mycket långa bromsspår som tyder på för hög hastighet varför en utredning om vårdslöshet i trafik har påbörjats. En passagerare klagade på smärta men ingen behövde vårdas av ambulans. Den som misstänks för trafikbrottet är en man i 20-årsåldern.

03.39 polisen fick samtal om att ett inbrott upptäckts på ett företag i Bodafors, Nässjö. Polisen åkte till platsen. En utredning om stöld genom inbrott påbörjades, utan misstänkt. Någon har tagit sig in på företaget genom ett krossat fönster,som senare täcktes av vaktbolaget. Okänt vad som stulits.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra

Bråk Bråk Lindvallen

Malung-Sälen, Dalarnas län

Ett större bråk har uppstått på Hundfjällets anläggning. När polis kom till platsen var läget lugnt....