Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

Jönköping, Ödestugu, Anderstorp, Jönköpings län

07.00 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 50-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits eller omhändertagits för berusning/ordningsstörning men en har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.41 ett SOS-larm kom till polisen om trafikolycka på länsväg 836 i Ödestugu. Polisen åkte till platsen och det visade sig att en bilförare hade kört av vägen och in i ett träd. Det var en kvinna som körde och hon fördes till sjukhus med ambulans på grund av magsmärta. Det finns ingen misstanke om brott.

01.03 i samband med en rutinnmässig fordons- och förarkontroll i Anderstorp blev en manlig bilförare i 20-årsåldern misstänkt för rattfylleri. Han fick följa med för provtagning och förhör.

Det finns  inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra