Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

Jönköping, Barnarp, Jönköpings län

07.00 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 45-tal rutinärenden, mestadels utan brottsmisstankar. En har gripits, en har omhändertagits och tre har fått följa med för provtagning på grund av misstanke om drogpåverkan/rattfylleri.

01.02 polisen fick uppgifter om att en kvinna skulle ha varit utsatt för misshandel i en bostad i Barnarp, Jönköping. Polisen åkte till platsen för att utreda vad som hänt och i samband med det uppstod misstankar om misshandel av kvinnan, som är i 50-årsåldern. Polisen höll förhör med henne och påbörjade en utredning om misshandel i relation. Den misstänkte mannen, som är i 40-årsåldern anträffades och greps för misshandel. Han blev anhållen av åklagare vid 03.40-tiden. Det finns inga närmare uppgifter om kvinnans skador, men hon behövde inte ambulanssjukvård.

01.34 i samband med en rutinmässig fordons- och föärarkontroll på Asecsområdet i Jönköping blev en manlöig bilförare i 20-årsåldern misstänkt för drograttfylleri och ringa narkotikabrott genom eget bruk. Han fick följa med för provtagning och förhör.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om

Mest läst av andra