Karta som med röd fyrkant ramar in Jönköping, Östergötlands Län, Tranås, Gränna, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning natt, Jönköping

Jönköping, Östergötlands Län, Tranås, Gränna, Jönköpings län

Regionslednings centralen i region Öst har under tiden 22:00-05:00 hanterat 43 händelser i Jönköpings och Östergötlands län. I person greps i Jönköpings län totalt omhändertogs 3 personer i de båda länen.

Natten får betraktas som lugn.

Noterbart

Kl 01.00 inkom samtal om bråk vid en adress i Tranås. Ett par hade gått och lagt sig när det ringde på dörren. Mannen i hushållet öppnade och blev genast misshandlad. Kvinnan som kom efter knuffades till marken av gärningsmannen som är granne till paret. Den manliga målsäganden osm var i 25-årsåldern klagade över smärta och svulland i ansiktet. Kvinnan klagade över ömhet i magen. Gärninsmannen som var 40-årsåldern greps misstänkt för misshandel och anhölls efter förhör.

Kl 01:37 stoppades en bil på E4:an i höjd med Gränna. Bilen vägrade till en början att stanna men efter ett kortare efterföljande stannade bilen. Föraren misstänkts för drograttfylleri samt grov olovlig körning. Passageraren misstänkts för ringa narkotika brott genom eget bruk. Bilen omhändertogs enligt trafikbrottslagens 7§.

Mest läst av andra