Karta som med röd fyrkant ramar in Jönköping, Värnamo, Stockholms Län, Gnosjö, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett sammandrag av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

Jönköping, Värnamo, Stockholms Län, Gnosjö, Jönköpings län

06.10 polisen har sedan midnatt hanterat ett 30-tal ärenden, de flesta utan att några brottsmisstankar har uppstått. Två personer har gripits.

01.07 i samband med en trafikkontroll på E4 vid Värnamo påträffades en person som var efterlyst, anhållen i sin frånvaro av polisen i Stockholms län. Det var en man i 25-årsåldern som greps och låstes in på polisstationen i Värnamo i väntan på transport till Stockholm.

04.01 en kvinna ringde till polisen från Gnosjö och anmälde att hon blivit misshandlad av en man hon har en relation med. Polisen åkte till den drabbade kvinnan och påbörjade en utredning om misshandel. Den misstänkte hade då lämnat bostaden i bil. Den drabbade kvinnan är i 30-årsåldern och hon behövde inte ambulans, men hon har fått skador och smärta efter misshandeln.

Polisen sökte efter mannen och kunde gripa honom i bilen omkring kl. 04.40-tiden. Han var då alkoholpåverkad och misstänks därför för misshandel samt rattfylleri. Mannen, som är i 30-årsåldern fördes till polisstationen för provtagning och förhör, varefter åklagare kommer att fatta beslut om den fortsatta förundersökningen. Polisen har också gjort en orosanmälan till socialtjänsten eftersom det fanns hemmavarande barn i bostaden när detta inträffade.

Inga andra allvarliga brott har kommit till polisens kännedom

Mest läst av andra