Karta som med röd fyrkant ramar in Jönköping, Ekeforsvägen, Bankeryd, Regementsgatan, Eksjö, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett sammandrag av polisverksamheten i polisområde Jönköping.

Jönköping, Ekeforsvägen, Bankeryd, Regementsgatan, Eksjö, Jönköpings län

06.18 polisen har sedan midnatt hanterat ett 25-tal ärenden i polisområde Jönköping. De flesta ärenden har varit kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

01.29 en polispatrull stoppade en bilist för en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Ekeforsvägen i Bankeryd. Vid kontrollen uppstod en misstanke om att föraren kunde vara drogpåverkad. Det var en man i 20-årsåldern som fick förlja med för provtagning och förhör, misstänkt för drograttfylleri.

01.31 en polispatrull stoppade en bilist, som polispatrullen uppfattade försökte undvika kontakt med polisen. Kontrollen skedde på Regementsgatan i Jönköping. I bilen fanns tre personer i 18-20-årsåldern som samtliga bedömdes vara drogpåverkade. De fick följa med för provtagning och förhör, misstänkta för ringa narkotikabrott. 

Arbetet med att söka efter den försvunna 21-åriga kvinnan från Eksjö har fortsatt under natten, i något mindre omfattning. Det finns inga nyheter att berätta från det arbetet. Sökandet kommer att intensifieras under morgonen.

Inga grova brott eller andra allvarliga händelser har kommit till polisens kännedom.

Mest läst av andra