Karta som med röd fyrkant ramar in Jönköping, Östergötlands Län, Ekenässjön, Vetlanda, Solberga, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning natt i Jönköping och Östergötlands län.

Jönköping, Östergötlands Län, Ekenässjön, Vetlanda, Solberga, Jönköpings län

Polisen har haft en lugn natt och hanterat 130 ärenden. En person har gripits för brott, tio personer har frihetsberövats på grund av berusning eller ordningsstörning.

 

Vid 22.30-tiden greps en man i Nässjö för misshandel i relation. Målsägaren har inte varit i behov av vård och verkar inte ha fått några allvarligare skador.

 

Vi har tidigare rapporterat om en trafikolycka vid Ekenässjön N om Vetlanda. Inget nytt finns att rapportera om denna.

 

Vid 01.20 larmades polisen till en singelolycka på länsväg 953 vid Solberga utanför Nässjö. Även vid denna olycka var det en alldeles för ung förare bakom ratten. Föraren vid olyckan var en 16-årig pojke som tagit föräldrarnas bil. Ytterligare en pojke fanns i bilen. Bilen hade kört in i ett träd varvid krockkuddarna utlöst. Pojkarna klarade sig utan skador.

Polisen Jönköpings län

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra