Karta som med röd fyrkant ramar in Jönköping, Östergötlands Län, Linköpings Kommun, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammnanfattning av natt i Jönköping och Östergötlands län.

Jönköping, Östergötlands Län, Linköpings Kommun, Jönköpings län

Mellan kl 22.00-05.00 har 74 händelser registrerats och hanterats av ledningscentralen. Det har resulterat i 2 st gripanden och 6 omhändertagande. Natten kan betraktas i det stora hela som relativt lugn. Det hala väglaget resulterade dock i flera avåkningar, dock inga misstankar om brott.

 

Noterbart

 

Vid ca kl 21.00 greps i Linköpings kommun en man i 25-årsålder misstänkt för narkotikabrott genom innehav av en mindre mängd narkotika. Mannen lades in för tillnyktring.  

 

Vid ca kl 04.00 greps en man i 30-årsåldern misstänkt för grov kvinnofridskränkning och vapenbrott. Gripandet skedde i en mindre ort utanför Linköping.  Mannen hade hotat sin fd sambo och det framkom vidare uppgifter om att misshandel och hot förekommit under en längre tid. Vid gripandet anträffades även licenspliktiga vapen i mannens bostad, för vilka han saknade licens.

  

 

 

Polisen Jönköpings län

Mest läst av andra