Karta som med röd fyrkant ramar in Jönköping, Östergötlands Län, Kulla, Motala, Linköping, Östergötland, Norrköping, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning natt i Jönköping och Östergötlands län.

Jönköping, Östergötlands Län, Kulla, Motala, Linköping, Östergötland, Norrköping, Jönköpings län

Polisen har under natten hanterat 72 ärenden. Två personer har gripits för brott och fyra har frihetsberövats av andra anledningar.

Den allvarligaste händelsen som fortfarande pågår är en trafikolycka på Lv 1050 i höjd med Kulla mellan Motala och Linköping. Polisen larmades till olyckan vid 00.30 tiden. Två bilar har frontalkrockat och båda förarna klämdes fast i bilarna. En av bilarna har kommit över på fel sida. Räddningsarbete pågår fortfarande på platsen. En av förare, som är en man i dryga 20-årsåldern, har förts med ambulans till sjukhus i Linköping. Skadeläget oklart. Föraren i den andra bilen är också en man. Denna person är allvarligt skadad.

Utöver denna olycka har det skett ytterligare ett par olyckor i Östergötland samt några i Jönköping. Olyckorna har varit singelolyckor utan allvarliga personskador. Det har varit halt väglag på många vägar under natten och kommer säkert att vara så även under morgontimmarna.

Vid 23-tiden greps en man i 40-årsåldern i Norrköping för ringa misshandel och ofredande mot ett barn i familjen. Mannen är anhållen i avvaktan på vidare utredningsåtgärder.

Kl. 24.00 greps en man i 20-årsåldern i Jönköping misstänkt för narkotikabrott i överlåtelsesyfte. Mannen har innehaft narkotika som polisen misstänker att han tänkt sälja eller har sålt.

Polisen Jönköpings län

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra