Karta som med röd fyrkant ramar in Broholm, Sandhem, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nattsammanfattning

Broholm, Sandhem, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 06:00 hanterat ett 45-tal ärenden som rör Jönköpings län. Ingen person har gripits. Sex personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

Inga större händelser eller våldsbrott har kommit till polisens kännedom under natten.

Mellan 06:23 och 07:06 inträffade fem viltolyckor i morgontrafiken. Våra tider sammanfaller nu med djurens. Ett sätt att undvika olyckor är att anpassa hastigheten till rådande underlag och att hålla avståndet till framförvarande bil.

Stöld från lastbil

01:36 Polisen larmades till riksväg 47 Broholm Sandhem. Någon eller några gärningsmän hade stulit diesel från en lastbil och lämnat platsen i en personbil. Flera dunkar lämnades kvar på platsen.

Det misstänks att runt 500 liter ska ha försvunnit varav en hel del ska ha spillts ut på marken.

Polisen kontrollerade flera fordon utan att hitta rätt.  Brottsplatsen dokumenterades och patrullen skrev en anmälan om stöld genom inbrott.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra