Karta som med röd fyrkant ramar in Jönköping, Styckjunkaregatan, Råda, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nattsammanfattning

Jönköping, Styckjunkaregatan, Råda, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00  hanterat ett 40-tal ärenden som rör Jönköpings län. Ingen har gripits. Två personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

Inga större händelser eller våldsbrott har kommit till polisens kännedom under natten.

Bilinbrott under natten i Jönköping

06:22 En bilägare på Styckjunkaregatan i Jönköping upplystes av en granne att bilen hade utsatts för inbrott under natten.  Flera rutor var trasiga och många bildelar var stulna.

I nuläget har polisen ingen misstänkt för brottet. En anmälan om stöld genom inbrott är upprättad.

Till Regionledningscentralen rings även alla viltolyckor in. Det händer ibland att de drabbade inte har något att utmärka olycksplatsen med. Det är lätt att råda bot på. Det finns gratis särskilda pappersremsor att tillgå men det går också bra med en plastpåse eller liknande. Kolla gärna i din bil vad just du har som kan användas.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra