Karta som med röd fyrkant ramar in Västergatan, Gislaved, Stationsgatan, Jönköping, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nattsammanfattning

Västergatan, Gislaved, Stationsgatan, Jönköping, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00  hanterat ett 35-tal ärenden som rör Jönköpings län.

Inga större händelser har kommit till polisens kännedom under natten.

Kvinna misshandlad av okända män

01:00 Polisen larmades till Västergatan i Gislaved. En kvinna hade utomhus blivit misshandlad bakifrån av två okända maskerade män. Det är oklart om tillhyggen användes. Kvinnan fördes med ambulans till sjukhus för kontroll.

Polisen skrev en anmälan om misshandel utan i nuläget misstänkt person.

Brand skadade två bilar 

03:34 Polis och räddningstjänst larmades till Stationsgatan i Jönköping med anledning av en bilbrand. Flera inringare hade observerat en fullt utvecklad brand i närheten av en byggnad.

Det visade sig att två bilar brandskadades men att ingen spridning skedde till byggnaden. Polisen skrev en anmälan om skadegörelse och kommer att närmare utreda orsaken till branden.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra