Karta som med röd fyrkant ramar in Östergötlands Län, Anneberg, Nässjö, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Fredag-lördag natt, 11-12/8. Region Öst (Jönköpings och Östergötlands län).

Östergötlands Län, Anneberg, Nässjö, Jönköpings län

Natten mot lördag den 12/8 har varit relativt lugn i Region Öst (Jönköpings och Östergötlands län).

Ledningscentralen har hanterat sammanlagt 203 händelserapporter av varierande slag mellan kl. 22.00 och 05.00.

En person har gripits i Jönköpings län under natten (se nedan), i Östergötland har det inte skett några gripanden.

12 personer har omhändertagits med anledning av fylleri och/eller ordningsstörande beteende i regionen.

NOTERBART:

Kl. 02:42 larmades polis och ambulans till en adress i Anneberg, beläget strax nordost om Nässjö med anledning av ett bråk. På plats kunde konstateras att en kvinna skurit en man i huvudet med en blödande sårskada som följd. Kvinnan hade sedan försvunnit från platsen, hon återkom dock självmant när polisen kommit till platsen och kunde då gripas. Hon är misstänkt för grov misshandel. Mannen fördes med ambulans till sjukhus, han skall dock inte vara allvarligt skadad. Kvinnan kommer att höras om händelsen, därefter är det upp till åklagare att besluta om huruvida hon skall anhållas eller försättas på fri fot. Platsen är avspärrad för en teknisk undersökning, beredskapstekniker är beordrade men ej på plats i skrivande stund.

Polisen Jönköpings län

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra