Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: Sammanfattning av natten i Jönköpings län. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Rådhusparken, Jönköping, Jönköpings län

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 45 ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits och inga grövre brott har kommit till polisens kännedom. Fyra personer har frihetsberövats på grund av berusning, narkotikapåverkan och drograttfylleri. Händelser i urval:

22.43 Polis larmades till Rådhusparken i Jönköping. Det hade varit ett bråk på platsen och några personer hade lämnat. Polis kom dit och träffade på en man i 20-årsåldern som ska ha blivit slagen i huvudet med ett tillhygge av en annan man. Den misshandlade skjutsades till sjukhus av polis för kontroll. Någon misstänkte kunde inte hittas. En anmälan om misshandel upprättades.

Utöver detta har polisen utfärdat böter för trafikbrott, hanterat viltolyckor varav en med älg, men alla olyckor var utan personskador, m.m., m.m.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra