Karta som med röd fyrkant ramar in Bankeryd, Jönköpings Kommun, Sågverket, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Bankeryd, Jönköpings Kommun, Sågverket, Jönköpings län

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 55 ärenden mellan kl 22 och 07. Händelser i urval:

23.11 En polispatrull stoppade en bil på Kavlabrovägen, Jönköping. Föraren verkade vara narkotikapåverkad och togs med för provtagning, misstänkt för drograttfylleri och ringa narkotikabrott eget bruk, samt olovlig körning. Det var en man i 45-årsåldern som körde. En man i 35-årsåldern som var passagerare blev också misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk..

23.42 Polisen fick samtal om att det hade varit inbrott i en villa i Bankeryd, Jönköpings kommun. Polis kom dit. En fönsterruta på baksidan var sönderslagen. Polisen gjorde en brottsplatsundersökning och hundpatrull sökte i området. Någon misstänkt kunde inte hittas.

05.10 SOS larmade om brand på sågverket i Unnefors, Jönköping. Branden ska ha varit fullt utvecklad när räddningstjänsten kom dit. Polis kom till platsen, i första hand för att se till att räddningstjänsten kunde utföra sitt uppdrag.
Efter att ha undersökt omständigheterna på platsen gjordes bedömningen att det inte finns någon brottsmisstanke, och räddningstjänsten kunde fortsätta jobba utan polisens assistans, så polisen lämnade området.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra