Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: Sammanfattning av nattens händelser. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens händelser.

Ljungarum, Nässjö, Jönköpings län

Sedan midnatt har polisens regionledningscentral hanterat 49 ärenden som rör Jönköpings län. Ingen person har gripits. Åtta personer har omhändertagits för fylleri, ordningsstörning eller påverkan av narkotika. Majoriteten av ärendena har uppstått i krogmiljön i samband med alkoholberusning och har inte lett till några stora polisinsatser.

05:00 SOS larmade polis och räddningstjänst till Ljungarum med anledning av en brand. Det brann i en personbil som stod parkerad i ett naturreservat. Branden släcktes av räddningstjänsten. Ingen person befann sig i bilen. Polisen har inte kunnat säkerställa vad det är för bil som har brunnit, men eventuellt kan det vara en bil som stulits i Nässjö under natten. I nuläget är brottsrubriceringen skadegörelse genom brand. Det finns ingen misstänkt.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra