Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: Sammanfattning av nattens händelser. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens händelser.

Bymarken, Jönköping, Byrum, Eksjö Kommun, Jönköpings län

Under natten mot lördagen har polisen hanterat 64 ärenden som rör Jönköpings län. Ingen har gripits. Elva personer har omhändertagits för fylleri, påverkan av narkotika, psykisk ohälsa eller med anledning av handräckning. Majoriteten av de ärenden som har hanterats är kontroller i trafiken och mindre allvarliga ärenden som kan kopplats till berusning i krogmiljön.

04:19 Polisen larmades till en villa i området Bymarken i Jönköping. En person vaknade av ljud av att en okänd person befann sig i bostaden och lämnade springandes när han blev upptäckt. En bil som tillhör de boende saknas. Bilen har anmälts stulen och polisen söker efter den. Ingen person kom till fysisk skada i samband med stölden. En anmälan om stöld genom inbrott är upprättad. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Polisen söker efter en försvunnen man i Byrum i Eksjö kommun. Separat händelsenotis publiceras inom kort.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra