Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: Sammanfattning av nattens händelser. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens händelser.

Lantmätargränd, Jönköping, Jönköpings län

Sedan klockan 22:00 igår kväll har polisens regionledningscentral hanterat ett 60-tal ärenden som rör Jönköpings län. Ingen har gripits. Två personer har omhändertagits för fylleri, påverkan av narkotika eller av annan anledning. majoriteten av de ärendens om har hanterat har varit av rutinkaraktär. Inga grova brott har kommit till polisens kännedom. 

02:21 Polisen larmades till ett hotell på Lantmätargränd i Jönköping med anledning av en misshandel. En manlig gäst som skulle checka ut från hotellet blev aggressiv mot personal på hotellet. Slag utdelades. En man i 30-årsåldern misstänks för misshandel. Den misstänkte mannen förhördes på plats och en utredning om misshandel är påbörjad. Mannen och hans vänner blev avvisade från hotellet. Mannen som misshandlades fick inte några allvarliga skador.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra