Karta som med röd fyrkant ramar in Jönköpings Län, Nässjö, Eksjö, Östergötland, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning natt i Östergötland och Jönköpings län.

Jönköpings Län, Nässjö, Eksjö, Östergötland, Jönköpings län

Polisen har under natten hanterat 188 ärenden. Inga personer har gripits för brott. 20 personer har frihetsberövats p.g.a. ordningsstörning/berusning och 5 personer har frihetsberövats av andra anledningar som bruk av narkotika eller rattfylleri.

Förutom den allvarliga trafikolyckan utanför Nässjö strax efter klockan 01.00 så har inga allvarligare händelser kommit till polisens kännedom.

När det gäller olyckan i Nässjö så har polisen upprättat en anmälan om vårdslöshet i trafik och aktuell bil har tagits i beslag för teknisk undersökning.  Bilen har av okänd anledning kört av vägen och kraftigt demolerats mot ett träd. I bilen färdades tre män i åldrarna 21, 19 och 16 år. Samtliga fördes till Höglandssjukhuset i Eksjö. Polisen vill i nuläget inte ytterligare kommentera skadeläget på de drabbade eller vad de kommer ifrån. Notisen kommer att uppdateras så fort det är möjligt.

Polisen Östergötland

Mest läst av andra